TWİLİGHT^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TWİLİGHT^^

!..Burada Aşk ve Heyecanı Beraber Yaşayacaksınız..!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cullenlara katılmak isteyenler

4 posters
YazarMesaj
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

Cullenlara katılmak isteyenler Empty
MesajKonu: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 10:36 am

ad soyad:(soyadınız cullen olarak değiştirilicek)
ırk:vampir olmak zorunda
edwardın neyi olmak istersiniz:
rp:
https://twilightmovierpg.twilight-mania.com
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 12:08 pm

ad soyad:(soyadınız cullen olarak değiştirilicek): Thalia Beedle
ırk:vampir olmak zorunda: Vampirim.
edwardın neyi olmak istersiniz: Kız kardeşi Alice
rp:

Günün ilk ışıklarıyla Jasper eve geldi. Av vakti tam bir eğlenceydi ama biricik prensesi av partisine katılmamıştı.

“Alice!” diye evin içinde sakince ismini söyledi. Onun duyacağını biliyordu. Çünkü o bir vampirdi...

Alice hızla üst katta zarafetle aşağıya indi. Çok şıktı. Üstünde beyaz bir t-shirt altında da çok güzel bir kot pantolon... Jasper ona hayan hayran bakarken Alice onun yanına gelmiş ve elini tutuyordu.

“Bana bakmayı keser misin artık. Rahatsız oluyorum.” Dedi. Ama ona nasıl bakılmazdı. İkizi duymasın ama ondan bile güzel görünüyordu.

“Sana nasıl bakılmaz aşkım...Çok güzel görünüyorsun.” Dedi bilmiş bilmiş...

“Saçmalama Jazz her zaman ki halim...” dedi. Sanki Alice ona soğuk mu davranıyordu. Jazz daha fazla üstüne gitmeden birlikte koltuğa oturdular.

“Biraz tatil yapalım mı?” dedi belki bir umut vardı. Belki aralarını düzeltirlerdi...

“Jazz seninle bir şey konuşmalıyım. Dışarı çıkalım mı? Hem biraz yürüyüş yaparız hemde biraz gezeriz.” Jazz artık kanaat getirmişti. Alice artık ona çok soğuk davranıyordu.

“Peki öyleyse...” diyerek koltuktan kalktı. Alice onun arkasından yavaşça geliyor ama Jasper’ın elini tutmuyordu. Jazz artık iyice şüphelenmişti. Çünkü ilk kez Alice’i böyle görmüştü. Evden çıkıp arabasına binecekti ki birden Alice:

“Yok, araba olmaz. Yürüyelim biraz.” Alice pek iyi görünmüyordu sanki. ‘Ne yaptım ben ona... Ne yaptım ben ona...’ diye söyleniyordu içinden...

Uzun yol gidecektiler galiba çünkü birden Alice koşmaya başladı. Jazz da hemen arkasından koşmaya başladı.

Jasper Alice çok güzel bir sürpriz hazırlamıştı. Ona evlenme teklifi edecekti. Ama Alice’in bu son tavırları sanki onun yanlış bir karara varmışa sürüklüyordu.

Birkaç dakika sonra Alice durdu ve Jasper’a döndü.

“Jazz bu anlatacaklarımı ciddiye almanı istiyorum. Ve sözümü sakın kesme!”

Jazz sabırla olacakları bekliyordu. Alice tekrar konuşmaya başladı:

“Jazz artık hayatında ben yokum. Sakın neden falan diye sorma. Öyle olması gerektiğini bil yeter! Şimdi gidiyorum. Diğerleriyle çoktan vedalaştım. Bir tek sen kaldın. Kendine çok iyi bak. Seni hep sevdim...Hoşça Kal...”

Jazz daha ne olup bittiğini anlamadan Alice çoktan gitmişti.

“Neden ama...?” tek bir soru sormuştu Jazz...Neden ama...

Onun arkasından öylece bakarken artık Forks’un ona ait olmadığını, artık İtalya da yaşamını sürdüreceğini kanaat getirdi. Belki de başka yerlere giderdi...Bu kendisi bile bilmiyordu.
..
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 5:52 pm

onaylarım fakat soyadın cullen olacak ve adın thalia mı alice mi olacak
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 3:24 pm

Alice Cullen olucak Wink
Zac Efron

Zac Efron

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 5:58 pm

ben edward cullen olacam
Zac Efron

Zac Efron

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 3:08 pm

KABUL SOYADIM CULLEN OLSUN.
ZATEN VAMPİR OLUCAM.
YAKIN ARKADAŞI OLMAK İSTERİM
Zac Efron

Zac Efron

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 3:09 pm

ADIM ZAC CULLEN OLSUN
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 11:56 am

Edward Cullen olamazsın çünkü Edward Cullen var.
Blair Waldrof
Vampir
Vampir
Blair Waldrof

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 1:56 pm

Zac Efron Cullen olucaksan malikaneni Bass-Waldrof Malikanesinin içinden kaldırır mısn?!!
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 5:07 pm

Adını zac cullen olarak değiştiriyorum..
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: Cullenlara katılmak isteyenler   Cullenlara katılmak isteyenler Icon_minitimeCuma Ağus. 21, 2009 10:13 pm

*Out: Cümlenin tamamını büyük harf kullanımı yasak. Tamamı büyük harf bağırma niteliğindedir.

Cullenlara katılmak isteyenler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» --İnsan olmak isteyenler--
» --Vampir olmak isteyenler--