TWİLİGHT^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TWİLİGHT^^

!..Burada Aşk ve Heyecanı Beraber Yaşayacaksınız..!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

--Vampir olmak isteyenler--

+6
Blair Waldrof
jasper hale
Chuck Bass
Alice Cullen
Hestia Cathy Diggory
Edward Cullen
10 posters
YazarMesaj
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

--Vampir olmak isteyenler-- Empty
MesajKonu: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 3:15 pm

Eğer vampir olmak istiyorsanız rp yapınız:)

RP: Rp'niz herhangi bir konuda olabilir ama vampirlere katılabilmek için güzel bir Rp yapmanız şart
https://twilightmovierpg.twilight-mania.com
Hestia Cathy Diggory
Vampir
Vampir
Hestia Cathy Diggory

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 2:18 pm

Hp hakkında başka bir karakterim için yazdığım RP...
Sağanağın altında oturuyordu Nestra. Fakat yağmur zayıf bedenini değil, düşüncelerle dolu ruhunu ıslatıyordu. Sulusepkene dönüşmekte olan yağmurun içindeki tüm kötü izleri temizleyeceğini biliyordu Nestra. Yağmura yardımcı olabilmek için gözlerini kapattı ve kendini soyutlamaya çalıştı...

Sağanağın altında öylece otururken, yalnızlıkla çerçevelenmiş hüzünlü bir resme bakar gibi hissediyordu kendini... Öyle değil miydi zaten? Yalnızlıkla mühürlenmemiş miydi? Onun kaderi buydu.

Anıları gelip onu bulurken, hayallerinin arasında bir yolculuğa hazır olmadığını hissediyordu. Ama baskın çıkan taraf düşünceleri oldu ve anıları gelip onu sarmaladılar. Artık ruhuyla birlikte bedeni de ıslanıyordu ve yağmur damlaları yüzünde kayarcasına ilerleyip onu ürpertiyorlardı.

İlk olarak ismini düşündü. Delphine Nestra Perséll. Delphine ismi, ünlü kehanet merkezi Delphi'den geliyordu. Ona göre bu isim ona çok uyuyordu çünkü genelde bir Delphi kehaneti kadar anlaşılmaz oluyordu...

İkinci ismiyse, Helena'nın ikizi Clytemnestra'dan geliyordu. Büyük ihtimalle annesi, Clytemnestra ismini uzun bulup kızına kısaca Nestra demeyi yeğlemişti. Hoş, ona yeterince Nessa demeden kaçıp gitmişti ya...

Soyadı olan Perséll ise, mitolojiye fazla dokunmuyordu. Nestra'ya göre böylesi daha iyiydi. Zira eğer soyadı da mitolojiden seçilseydi, kendini başka bir yerdeymiş gibi hissedecekti.

"Nestra, nerelerdesin?"

Nestra, sesi duyunca gözlerini hızla açtı ve irkildi. Bu ses, en fazla duyduklarından biriydi ve zaman içinde tınısı ona monoton gelmeye başlamıştı. Tıpkı çevresindeki herşey gibi klişeydi bu ses, eskiydi, aşina olduklarından biriydi. Oysa Nestra yenilik istiyordu.

"Burdayım baba." diye yanıtladı. Gereğinden fazla konuşmak âdeti değildi ve en az konuşmak istediği zamanlardan birinde yakalanmıştı.

"Yine düşüncelere mi daldın? Bazen başka bir çağdan gelmiş gibi görünüyorsun..."

"Zaten başka bir çağa ait değil miyim?" diye yanıtladı Nestra, gülümseyerek. Babası da gülümsedi. Çevreye yayılan sıcak sevgi hissedilebiliyordu. Nestra'nın içine yağmurla dolan tüm hisler bir anda çekilip yokoldu.

Babası, yavaş ve kararlı adımlarla ilerledi ve kızının yanına oturdu. Başını kaldırıp gökyüzüne baktı ve bir süre sonra yağmurdan gözün gözü görmeyeceğini tahmin etti.

"Sen değişik bir kızsın Nestra. Oturup gözlerini kapattığında, sanki tüm büyü dünyasından uzaklaşıyor gibi oluyorsun." dedi babası tuhaf bir sesle.

"Değişiklik iyidir." diye yanıtladı Nestra kısaca.

Yağmurun altında bir süre daha oturdular ve hiç konuşmadılar. Sağanak giderek hızlanıyordu. Nestra giderek rahatsızlandığını ve üşüdüğünü hissediyordu. Sanki babası da onunla aynı şeyleri hissediyormuş gibi doğrulmaya yeltendi.

"Hadi eve gidelim Nestra. Daha fazla ıslanmamak için şemsiyemi çağırıyorum." dedi yağmurdan soluğu kesilmiş bir vaziyette.

Nestra onaylarcasına başını salladı. Babası asasını kaldırıp, "Accio şemsiye!" derken, yağmura veda etmek için başını kaldırıyordu ve gülümsüyordu...
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 2:20 pm

tmm wampirsin:)
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 3:43 pm

Koşuyordu...Ondan uzaklaşmak için koşuyordu. Onun Thalia’yı bulmaması için her ne kadar deliğe girecekse de girecekti. Tüm bunları göze alarak koşuyordu...

Kimseyle karşılaşmaması gerekiyordu. Cris pes etmezdi, bunu farkındaydı. Ama ettirmeliydim..! Diye düşündü. Belki de onu bulmasını istemiyordu. Ama bu imkansızdı, çünkü atamayan kalbimin her parçası şimdiden onun özlemiyle kıvranıyordu.. Ne yapmıştım ben..! Neden öyle yapmıştım ?! İşte tekrar Şımarık Thalia’yı geri getirmiştim, ama şimdi getirdiğim gibi aynen defedebilmem gerekiyordu… Tanrım, ne yapacaktım ?...

Ama hayır, pişman değildim, kesinlikle değildim. Ne yapacaklarımdan pişmandım, ne de yapacaklarımdan olacaktım. Ben Thalia Hoffman’dım ve asla pişman olmazdım..! O görecekti bensiz yapamayacağını. Yaptıklarından pişman olan ben değil, O olacaktı. Diye düşündü. Onun acı çekmesini, her hücresinin tek tek aşk ağrısını çekmesini istiyordu. Sonra bir an ‘Çok zalimce değil mi?’ diye düşündü.

Biraz zalimce olabilirdi. Ama onun yaptığı neydi? Bi vampiri yakaladıktan sonra onun kafasını karıştırmak için öpüşmekte neydi! Bir yandan homurdanıyor diğer yandan da onun özlemi içinde yanıp tutuşuyordu. Vampir olmasa şimdiden hıçkırıklara boğulmuştu bile.

“Bana bunu nasıl yaparsın?” “Bana bunu nasıl yaparsın?” diye sürekli söylenip durdu. Sonra canı sıkılıp bir ağaca tırmandı. Tırmanması sadece 2 saniye bile sürmedi. Sonra bir dala oturdu. Üstünün kirlenmemesi umrunda bile değildi. Çünkü o hayatındaki en önemli şeyini kaybetmişti. Kocasını...

Ağaca yaslanmış onun gülüşünü, gülerken oluşan gamzesini düşündü. Sonra birden silkelenip onu kafasından atmaya çalıştı.

Sonra elindeki parlayan şeye baktı. Yüzüğüne... Atmalı mıydı? Yoksa atmamalı mıydı? Karar vermişti. O’nun olan bir şey asla Thalia’nın olamazdı. Bir hışımla parmağındaki yüzüğü çıkardı ve ormanın içine fırlattı. 3 dakika sonra bir “Ahhhh!!” sesi yükseldi. ‘Acaba birine mi geldi’ diye düşündü. ‘Kime geldiyse geldi!’ diye düşüncelerine devam etti.

Güneş yavaş yavaş ağaçların üstünde yükseliyordu...Thalia’ya ışığın gelmesi an meselesiydi. Işıktan korkmuyordu. Ama o karanlıkta olmak istiyordu.

Güneş ışığı ilk önce kollarından başlamak üzere vakit geçtikçe bütün vücudunu sardı. Bütün vücudu pırlanta gibi parlıyordu. Bir yandan da kocasını düşünüyordu. Ona giderken ne demişti. “Bu beni son görüşün olacak...” Onun kafasını karıştırmış olacaktı bu son söz. Ama Cris vazgeçmeyecekti. Onu arayıp bulacaktı. Peki Thalia onu tekrar görmeye ve barışmaya razı mıydı? İki cevabın arasında kalmıştı. Evet mi hayır mı? Evet’e yaklaşsa Hayır mantıklı geliyor, Hayır’a yaklaşsa Evet mantıklı geliyordu.

Bunları düşünürken burnuna çok kötü bir koku geldi.

“Ah! Hayır! Kurtadamlar!”

“Ne be! Bu arada Kurtadamlar değil. Kurtadam. Görmüyor musun bir taneyim.”

“Jacop!! Senin ne işin var burada! Seni moron köpek!!”

“Biraz sakin olmalısın Thalia. Bu arada sana bir şey diyeyim. Bir sarışının ölmesi için denizin dibime ayna koyması yeterliymiş. Bilim adamları tarafından da onaylanmış. Ama tüh, sen vampir olduğun için ölemezsin ya. Neyse, sizinkiler seni arıyor.”

“Ha Ha Ha! Çok komik Jacop Black! Vampirliğimi seviyorum. Kahretsin işte! Ha bu arada, beni neden arıyorlarmış ki?”

Thalia salağa yatmalıydı ki Jacop’un, onun Haffman ailesinden kaçtığını öğrenmemeliydi.

“Ne bileyim ben! Hem senin bizim bölgemizde ne işin var?!”

“Upppst! Sizin bölgenize mi geçmişim! Pardon!”

Thalia ufak bir haraketle ağaçtan aşağıya atladı. Sonra yüzünü Jacop’a döndü.

“Bu senin galiba.” Diyerek elindeki nesneyi Thalia’ya uzattı. Thalia elindeki yüzüğü görünce bir an bayılacakmış gibi oldu.

“Böyle şeyleri ormana fırlatmamalısın Thalia. Az kalsın kafamı yarıyordun. Bu arada Cris seni bütün orman boyunca aradı. Hatta bizim buraya bile geçecekti.”

Thalia’nın nutku tutulmuş gibiydi. Onun adını duyunca birden irkildi.

“Onun adını bir daha söyleme! Ve yüzük...İstersen onu göle at. Yada sevgiline verirsin. Benim için maddi ve mânavi bir değeri yok artık!”

“Peki o zaman. Bu arada bizim bölgemizden çıkarsan sevinirim.”

“Tamam ya! Yemedik bölgenizi!”

Sinirli adımlarla geldiği yönden geri dönmek için hızlı adımlarla yürümeye başladı. O sırada Jacop çok küçük bir fısıltıyla şunları söyledi:

“Hoşça kal...”

Thalia bunu duymazlıktan geldi. Sonra hızla koşmaya başladı. Gidecekti buradan...Neresi olursa olsun gidecekti. Onunda dudaklarından küçük birkaç şey döküldü.

“Hoşça kal sevgilim...

Hestia Cathy Diggory
Vampir
Vampir
Hestia Cathy Diggory

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 3:44 pm

Vampirsin canım.
Chuck Bass
Vampir
Vampir
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 10:11 am

Chuck her zaman olduğu gibi sabaha kadar gezdi.Okul vakti gelmişti.Chuck okula gitti.Bugün okulun ilk günüydü.Chuck yoldan geçenlerden bir kızın ismini duydu.''Blair Waldrof'' diyorlardı.Kimdi bu kız?Nerden gelmişti?Okula girdiğimde ders programlarımın olduğu yer'e gittim.Bir anda arkamdan birinin bana tutunduğunu hissettim.Bu kız okula yeni gelen kız olmalıydı.Heralde ayağı takılmıştı.Gülümsüyordu.Bende ona gülümsedim. Dur! bir dakika!Bu kız da farklı birşeyler vardı.Bu kız güzel olupta bir o kadar tatlı nasıl oluyordu.Zil çalmıştı.Ders matematik ti.Chuck matematik hariç herşeyi düşünüyordu.Ta ki Blair adlı kızla aynı sınıfta olduğunu öğrenene kadar.

Ders bitmişti.Hava kapalıydı.Chuck okuldan sonra avlanmaya gidecekti.Kafeterya tıklık tıklım dı.Blair yemek sırasındaydı.Chuck onla konuşmak istiyordu.Onu tanımak istiyordu.Sonra bir anlık bir istekle elini kaldırdı.Ve ''Burası boş'' dedi.Blair gülümsedi.Ve chuck'ın yanına oturdu.Chuck'ın bugün ıştahı pek fazla yoktu.Yağmur yağmaya başladı.Blair ''Eyvah'' dedi.Noldu diye sordu chuck.Blair;Eve nasıl gidicem ?dedi.Chuck; Ben seni eve bırakırım istersen,yani müsayetsen?Chuck utanmıştı.Blair ;eğer sana uyarsa neden olmasın dedi.

Chuck blair'ı eve bırakmıştı.Blair'ın babası kapıda bekliyordu.Chuck'a selam vermedi bile.Chuck bu durumdan rahatsız olmuştu.Ama pek fazla aldırmadı bile.Chuck kendi evine gitti.Annesine kocaman bir öpücük kondurdu.Annecim bugün çok mutluyum.Annesi;Neden Chuck?Anne bugün okula yeni bir kız geldi!Annesi;adı ne? Chuck; ''Blair Waldrof''.Annesi;bir dakika waldrof mu dedin.Onları tanıyormusun anne?Onlar bizim ailenin baş düşmanları nasıl ilgi duyabilirsin onlardan bir kıza?Ama anne neden?Sizin düşmanlığınız bizim arkadaşlığımızı neden etkilesinki?Annesi;Chuck bu konu kapanmıştır.O kızla bir daha görüşmeyeceksin.Chuck üzgündü.Kafasında soru işaretleri vardı.

Ertesi gün okula gitmek için hazırlandı.Telefonu çaldı.Mesaj gelmişti.Tanımadığı bir numaraydı.mesaj da şöyle diyordu.''Chuck ben blair.Ailelerimiz neden birbirine bu kadar düşman anlayamıyorum.Bunu bugün konuşmam lazım seninle öptüm''Chuck adeta büyülenmişti mesaj karşsında onun ismini bile duyunca içi bir garip oluyordu.Chuck arabasını aldı ve okula gitti.Blair çok güzeldi.Chuck devamlı blair'ı düşünüyordu.onsuz yapamıyordu.Chuck annesine karşı gelerek bugün blair bize gelsene .Geçen seneden veremediğim dersler var.hem onlara yardımcı olursun.Hemde ailemle tanışmış olursun.Blair;tabiki de çok isterim dedi.

O sıkıcı dersler artık chuck'a o kadar güzel geliyorduki.Neyseki okul bitmişti.İkisi arabaya doğru yürürken Blair ayağını burktu.Canının acıdığı her halinden belliydi.Chuck blair'ı arabaya kadar kucakladı.Eve varmışlardı.Chuck'ın kız kardeşi açtı kapıyı.Adı vanessa ydı.Vanessa;''Blair waldrof''görüşmeyeli uzun zaman oldu.Blair;evet vanessa baya uzun zaman oldu.

Chuck blair'ı evin salonuna götürdü.Blair tedirgindi.Chuck'ın babası o kadar düşmanca bakıyordu ki Blair neredeyse ağlayacaktı.Annesi geldi sonra.Bir seviimsiz kahkaha patlattı.''Ne yüzle geldin waldrof''Chuck ;Anne diye bağırdı.Blair gözyaşlarına hakim olamadı.Ve koşa koşa evden çıktı.Chuck arkasından koştu.Blair diye seslendi.Ve blair'ı öptü.Akşam olmuştu.Chuck yatakta düşünüyordu.

Chuck acaba ailesini mi seçecekti?-Yoksa aşkının peşinden mii gidecekti?
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 10:30 am

-----------------------onaylandı--------------------
jasper hale

jasper hale

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 9:52 am

jasper her zaman yaptıgı gibi yıne bir gun kampüse gitmişti.kampüste arkadaslarıyla cafede otururken bir anda gözü bir kişiye takıldı.bu kişi okulda kendıni fazla dıkkat çeken bır kız değıldı.sessız,sakın.tatlı ve cok guzel bır kıza benzıyordu en azından dısardan bakınca öyle gözukuyordu.jasper kıza karsı yanı ashley karsı değışık seyler hissetmeye baslamıstı.jasper kızı her gördugunde kalbi yerınden çıkacakmıs gıbı oluyordu.We belli bir süre sonra ashley görmek için onu takıp edıyordu onun gittigi yerlere gıtmeye baslamıstı...

jasper okulda dolasırken yıne ashley raslamıstı.vee jasper dayanamayıp onunla tanısmak için ashley yanına gıttı.ashley cok zarıf ve nazık bır kızdı.jasperın yanına geldıgını gorunce kendıne çeki duzen vererek jasperla tanıştılar...jasper onu yakından tanımak ıstıyordu.ÇÜNKÜ jasper artık ona aşık olmuştu...

ashleyle her fırsatta muhhabet etmek için jasper elinden gelen her şeyi yapıyordu.aslında ashley de bu durumdan hiç rahatsız degıldı.belki o da jaspera karsı bır sey hıssedıyor olabılırdı.fakat bunu ögrenmenın tek bır yolu wardı.jasperın gıdıp ashley karsı hısettıklerini söylemesı gerekıyordu... Embarassed

jasper ashley ilk gördügü anda onunla gidip konusacaktı.ve ertesi gun okula gıtmek için sabırsızlanıyordu... Exclamation

jasper yıne okula gıtmıstı ve okula girdigi andan itibaren gözleri hep ashley arıyordu.ve ashley o muhteşem guzellıgıyle okul kapısından içeriye girdi.jasperın kalbi yerinden cıkacak gibi olmuştu.jasper ashley'nin yanına gıtmışti.
''Merhaba ashley'' dedi.nazikçe arkasını dönen ashley ''selam jasper'' dedi.ve koridorda yürümeye başladılar.Ve jasper ''seninle birşey konuşmam gerekiyor'' dedi.ashley şaşırmıştı.Ve ashley ''seni dinliyorum'' dedi jasper kızarmıştı ve cok fena halde korkuyordu.jasper ''nasıl söyleyecegimi bilmiyorum'' dedi.ashley de cok heycanlıydı sonucta onunda jaspera karsı bır şeyler hıssetme olasılıgıda vardı.jasper sözüne devam etti.''ben senden ilk gördügüm anda hoşlanmaya başladım''.. Exclamation
Blair Waldrof
Vampir
Vampir
Blair Waldrof

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:28 pm

Blair La Push'u pek sevmediği için First'e gitmeyi tercih ediyordu. Yine bir kayaya yaslanıp,yanlızken sessizce şarkı söyleyecekti. Müzik onun için bir tutkuydu. Her hafta Cuma günü bir kayanın arkasına geçer,tarağını veya fırçasını mikrofon olarak kullanır ve delice dans ederdi.

Yine çantasını düzenleyip,dolaptan çantasını aldıktan sonra yürümeye başladı. O büyüleyici yerin -Blair'a göre- çok özel bir havası vardı,plaja gelmişti,yine şarkı söyleyecekti. Etrafta kimse yoktu... Normalde de boş olan bu plaja çok yağmur yağıyordu,Blair yanlızlığı ve yağmuru seviyordu.
Bu hafta sırada romantik takılma vardı,hiç zaman kaybetmeden şarkılarına geçti. Bir kayaya uzandı. İlk şarkısı çok sevdiği bir parça olan Goodbye My Lover'dı. Kaptığı gibi tarağı ağzına yasladı,şarkı söylemeye başladı.

" Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.

It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.

I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when i wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.

I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bare my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.

I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow. "

Blair şarkısını bitirdi.Hava çok güzeldi.Blair nede olsa rahatlamak için gelmişti.
Ta ki karşısına kurtadamlar çıkana kadar.Blair gerildi.Bir huzursuzluk çıkacağı belliydi.Blair ama uğraşmak istemedi.Ve tarağını çıkardı.Şarkı söyleye söyleye evin yolunu tuttu.

En son Blair Waldrof tarafından C.tesi Tem. 04, 2009 11:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:32 pm

Jasper çok hatan var.İmla kurallarına uyulmamış.Rp ni düzelt.
Blair;Onaylandı.
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePaz Tem. 05, 2009 10:50 am

Jasper Hale; RP'de smiley kullanılmaz.
Avril Lavigne
Vampir
Vampir
Avril Lavigne

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 11:49 am

Güneş o turuncu,kızılımsı rengini vermeye başlıyordu.Gün batıyordu artık.Avril bugünkü bunalımdan sıkılmış,kendini dışarı atmıştı.Hava normal ve ılıktı.Artık sokak gürültüleri dinmişti.Sessiz ve sakindi etraf...

Avril o güzel siyah deri mini eteğini,onun üstüne siyah askısızı bluzunu giymişti.Ayakkabı olarakta beyaz dizlerine kadar gelen çizmelerini giydi.i.Saçlarını salmıştı.Saçların aralarına Pembe,yeşil,mavi çıt çıtl arını taktı.Koyu makyajı onu çok güzel gösteriyordu.O mini etek ise bacaklarının üstünde ayrı bir güzellikti.Yavaşça kafeden içeri girdi.Etrafına bir bakındı

.O müthiş kahve kokuları burnuna geliyordu.Dükkan sahibine küçük bir gülücük attı.'Ben geldim!' dercesine.Sonra bacak bacak üstüne atıp pufların üzerine oturdu.O yumuşacık pufların üzerinde oldukça rahattı.Akşam karanlığı çökmüştü.Cafenin o renkli ışıkları artık yanmıştı.Etraf renkliydi

.Avril artık o kahve kokularına dayanamayıp

- ''Bir kahve alabilir miyim?''

dedi kibarca.Kendini bir garip hissediyordu.Herkese yapmacık gülücükler falan filan...Bunlar hiç yapmadığı şeylerdi.Neler oluyordu ona?Kahvesi gelmişti.Hava çok güzeldi.Avril kahvesini yudumlarken bir yandan da etrafa göz atıyordu.Rüzgar hafif hafif esiyordu.Avrilin o altın rengi saçları adeta bir bayrak gibi uçuşuyordu

.Dışarıdan bakıldığında bir peri kızından farksızdı.Avrilin mavi gözleri akşam karanlığında etrafa ışık saçıyordu.Avrilin telefonu titremeye başladı.Arayan babasıydı.Avrili acilen eve çağırıyordu.Avril koşa koşa eve gitti.Eve geldiğinde ise ne görsün?

-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!.......
Chuck Bass
Vampir
Vampir
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 11:52 am

---------------Onaylandı--------------
Creissant Lawrance
Vampir
Vampir
Creissant Lawrance

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 7:30 pm

Çalıntı ihtimaline karşı editlenmiştir. ^^

En son Creissant Lawrance tarafından Çarş. Tem. 08, 2009 9:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 8:47 am

....Onaylandı canım....
Rosalie Cullen

Rosalie Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 8:57 pm

out: umarım güzeldir 4-5 gün önce yazmıştm Very Happy

Rosalie yine Emmet ile birlikte kantinden içeriye doğru yürüyordu. Neredeyse -hep aynı yere oturduklarından- gözleri kapalı yürüyeceklerdi. Her zamanki gibi önlerinde yemekler vede herzamanki gibi yemeğine dokunan 1 kişi bile yok. Okul çıkışı vakti geldiğinde Rosalie Emmet ile birlikte kendi arabasıyla gezintiye çıktı. El ele ormanda uzun uzun gezdiler.Birden burunlarına yaklaşmakta olan ve aynı zamanda hiçte hoşolmayan kokular gelmeye başladı. Oldukları yerde durup ne olduğunu, kim olduğunu bekliyorlardı. Gelen tahmin edilmedik bir insandı : Billy Black. Onu fazla sevmeselerde nezaketen selam verip evlerine geri döndüler.Rosalie ne olduğunu kendide anlamadan bütün gece resip çizip müzik dinliyordu. Garip Garip ama ona göre muhteşem resimler çizip durdu. Emmet sanki şokta gibi donakalmış bir vaziyette ona .bakıyordu, ve çok tuhaftı.
Emmet Dayanamadı ve sordu : Rosalie tatlım neyin var senin böyle,senin bu gece halin bir tuhaf sen normalde ne fazla müzi dinler nede fazla resim çizerdin - neredeyse hiç yapmazdın bunları-???. dedi.
Rosalie Gayet neşeli bir şekilde cevap verdi : Emmet, bilmiyorum ama içimde çok garip bir neşe var sanki ancak o neşe böyle sakinleşiyor. Resim yapıp müzik dinlemek sanki tam bana göre birşey de pek denemediğim birşey gibi, içimden bir ses denememi söyledi bende denedim ve gayet mutluyum bu işleride kolay kolay bırakacağımı sanmam. diye karşılık verdi. Emmet şaşkınlık içerisinde ağzı açık bir şekilde odadan ayrıldı. Rosalie "resim" konusu üzerinde yoğunlaştı ve dinlediği şarkılara uygun resimler yapmaya başladı. Resme bayağı merak sarınca resim kurslaına gitmeye karar verdi.Tüm Cullenlar çok şaşkındı bu duruma ve onu izlemeye koyuldular. Rosalie resim yeteneğini ortaya çıkardıktan sonra kurslara giderek berisini ikiye katladı. Cullenlar Rosalie'nin bu el becerisine çok sevindiler. Sevinmelerinin ayrı bir nedenleri vardı buda Rosalie bambaşkaydı artık somurtgan yoktu neşeli vardı...
Zac Efron

Zac Efron

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 3:04 pm

Yağmurlu bir gündü.Edward dışarda Bella yı bekliyordu.Kapı açıldı içeriden Bella nın babası çıktı.Edward ile bir süre bakıştılar ve Bella nın babası kızıma iyi bak dedi.Edward da Tabi efendim diye cevap verdi ve Bella alarak ailesinin yanına göürdü.Ailesi beyzbol oynuyordu.Bella nın da kendilerine katılmalarını istiyorlardı.Ve Bella da onlara katıldı.Tam oynarlarken kan emici vampirler çıka geldiler.Bella insan olduğu için onun kokusunu almışlardı.Fakat tam vampirler Bella yı ısıracakken Edward önlerine atıldı ve kavga başladı.Müthiş bir kavgaydı.Kan emen kötü vampirler bir süre sonra daha fazla dayanamayarak kaçtılar.Ama içlerinden bir vampir bu burada bitmez diyerek gitti.Bella Edward ve Edward ın ailesi bu günü de zorda olsa bitirebilmişlerdi.
Zac Efron

Zac Efron

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 2:28 pm

Zac ve Bella eve doğru yürüyorlardı.Konuşmaya başladılar.Zac ben bir vampirim ve sen bir insansın bu böyle süremez dedi.Bella hayır bunu yapamayız ayrılamayız dedi.Zac de Bella da çok üzgündü.Bella böyle bitmesini istemiyordu.Birden Zac onu öptü ve ortadan kayboldu.Bella ağlamaya başladı.Hemen ormana kaçtı.Ormanda lk tanıştıkları yere gitti.Orada yere uzandı ve yattı.Birden aklına bütün yaşadıkları geldi.Çok üzgündü.İnsan olduğu için kendisini sevmiyordu.Sürekli neden bende vampir değilim diyordu.Evet.Gerçekten de BU BÖYLE BİTEMEZDİ!!!!!!
Hestia Cathy Diggory
Vampir
Vampir
Hestia Cathy Diggory

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:22 pm

Yetersiz bir RP, ikinizinki de. Rosalie, imla hatalarını düzeltirsen rütben verilecek. Zac, hem imla hataları hemde kurgu ve betimleme eksikliği var. Bunlara dikkat edersen rütben verilecektir.
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: --Vampir olmak isteyenler--   --Vampir olmak isteyenler-- Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 12:13 pm

Ayrıca daha uzun yazmalısın.

--Vampir olmak isteyenler--
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» --İnsan olmak isteyenler--
» Cullenlara katılmak isteyenler