| -------------Bar--------- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chuck Bass Vampir
| Konu: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Chuck Bass Vampir
| Konu: Geri: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 7:33 pm | |
| Chuck şehrin karanlığında yürüyordu.Avlanmaktan yeni gelmişti.Kafasında birçok soru işareti vardı.''Acaba Blair bana güveniyormu''gibi sorular vardı.Chuck çok düşünceliydi.Bir yandan kahvesini yudumlarken bir yandanda müzik dinliyordu. Chuck bi anlık bir dalgınlıkla bir kızla çarpıştı.Ve kızın üzerine kahve döküldü.Chuck çok mahçuptu.Napıcağını bilemiyordu.;
-Çok afedersiniz
-Önemli değil,benim suçum
-Yoo lütfen telafi etmeme izin verin.
-Hiç önemli değil.
-Ama telafi etmek istiyorsanız bi akşam yemeğe çıkalım
-tamam kabul alın bu kartım
-Görüşürüz ''C.Bass''
-Görüşürüz
Chuck zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştı.Ama geç kalmamıştı.Chuck her zamanki gibi giyimine saçlarına çok dikkat etmişti.Sonuçta sevgilisiyle buluşacaktı.Her zamanki gibi Blair'a bir demet gül almayıda ihmal etmedi.Chuck bar'ın kapısına geldi.Dışardaki bodyguard lar
-Hoşgeldiniz efendim
-Hoşbulduk Chuck boş bulduğu bir yere oturdu.Blair her zaman ki gibi geç kalmıştı.Chuck ta blair gelinceye kadar etrafa göz atmaaya devam etti.. | |
|
| |
Blair Waldrof Vampir
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 31 Nerden : Los Angeles
| Konu: Geri: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 8:02 pm | |
| Chuk hala Blair'i bekliyordu. Uzun bir bekleyişten sonra Blair kağpıda gözüktü.. Chuk ise Blair'i görmemişti... Chuck bu gün çarpıştığı kızı barda görmüştü. Dikkatlice ona bakıyordu.. Blair'in bir kız meselesi daa kaldırcak durumu yoktu ama gördüğü manzara karşısında sanırım kaldırmak zorundaydı... Blair Chuck'ı kız bakarken görmüştü ve çok sinirlenmişti... Hızlı ve büyük adımlarla sinirle Chuck'a doğru ilerliyoru. Chuck Blair'i gördü fakat onun sinirli olduğunu farketmemişti bunun için ve her zamanki gibi gülümseyerek gülü Blair'e uzattı... Blair sinirle çiçeği alıp Chuck'ın yüzüne fırlattı.. Chuck bir an ne olduğunu anlamadı.. Ama Blair'in tekrar birşeye siinirlendiğini farkederek sakin bir şekilde sordu:
- Hayatım neler oluyo, neden fırlatttın çiçeği?
Blair Chuck'ın sorusunu cevaplamadan arkasını dönüp,hızlı adımlarla oradan uzaklaştı...
En son Blair Waldrof tarafından Ptsi Tem. 06, 2009 10:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Avril Lavigne Vampir
| Konu: Geri: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 8:15 pm | |
| Avril, Chuck'ın olduğu yerdeki hareketlenmeye şaşkınlıkla bakarak,Chuck'ın bugünkü çarpıştığı kişi olduğunu anlamıştı.Blair'in uzaklaştığını görünce hemen Chuck'ın yanına gitti:
- Merhaba, ben bugün çarptıştığın kız, Avril. -Evet, sizi tanıdım.Nasılsınız? -İyiyim, tanıştığıma çok memnun oldum. -Tabi.Bende sizin gibi güzel bir bayanla tanıştığıma memnun oldum. Buyrun size bir içki ısmarlıyayım. -Tabi, memnuniyetle.
Avril ve Chuck içkilerini yudumluyorlardı...
| |
|
| |
Chuck Bass Vampir
| Konu: Geri: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 9:11 pm | |
| Chuck avrilla içkisni yudumlamaya devam etti.Chuck hiç kesmeden Avrila bakmaya devam etti.Adeta avril Chuck'ın gözlerinde kaybolmuştu.Hala muhabbet etmeye devam ediyorlardı.Chuck sonunda ona son derece hava katan güneş gözlüğünü çıkarmıştı
Avril saçlarını devamlı savuruyordu.Chuck'ı etkilemek için elinden geleni yapıyordu.Chuck ise ona karşı ilgisiz değildi.Ama hala kalbinin bütünü blair'a aitti. Chuck;
-İyikide o kahveyi üstünüze dökmüşüm
-İyikide!.
-Bu arada söylenmeden edemeyeceğim gözleriniz çok güzel
-Saol canım!
-Canım derken?
-Ne biliyim içimden geldi diyerek chuck'ın elini tuttu . Chuck içinde büyük bir kararsızlıkla elini geri çekti.Bunu neden yaptığını bilimiyordu ama blair onun kafasından çıkmıyordu.O kıza bakarken karşısında blair'ı görüyordu.Dj bağırmaya başladı.''Bir istek şarkı var baylar bayanlar''
İşte geliyor.Bu şarkıyı isteyen ''Blair waldrof'' dediğinde chuck'ın kafası dj'ye döndü.Bakmasıyla beraber Blair DJ'ın yanındaydı.
-Baylar bayanlar şarkımız
''BRİTNEY SPEARS-GİMME MORE''
Chuck blair'ın bu şarkıyı çok sevdiğini biliyordu.Chuckblair 'ın dansları karşısında ağzı açık kaldı.Blair Chuck'ın masasına çıktı.Orada dans etmeye başladı.Blair ortalığı kasıp kavuruyordu.
-Blair bu halin ne?
-Hep bu kızları beğenmezmiydin ?
-Beğenirimde!Sen o kızlardan değilsin!...
-Kadehini bana kaldır Chuck Bass
-Chuck özel yetenğini kullanarak,blair'ı havaya kaldırdı.Sandalyeye oturttu.
blair hareket edemiyordu. -Chuck bırak beni
-Sen akıllanıncaya kadar böyle karşımda oturacaksın.Gerekirse bi kaç yüzyıl.
-CHUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Tamam aşkım tamam kızma birtanem indiriyorum.
Blair yere indi.. | |
|
| |
Blair Waldrof Vampir
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 31 Nerden : Los Angeles
| Konu: Geri: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 10:42 pm | |
| Herkes bu olaydan sonra Blair'e bakıyordu, Blair'in ise hiçbirşey şuan umrunda değildi.. Tek bildiği Chuck'a ne kadar kızgın olduğuydu.. Uzunca bir süre Chuck'la bakıştılar.. Blair'in gözleri nefret doluydu, Chuck ise özür diler gibi bakıyordu, adete yalvarıyordu. Ama bi yandan da bu hareketine çok kızmıştı.. Çünkü Blair öyle bir kız değildi ve bütün barın önünde yaptığı bu hareket kedisini küçük düşürmüştü...
Chuck Bakışlardan çok rahatsız olmuştu. Ne yapsa bilemiyordu.. Ama herkesde bir şaşkınlık ifadesi vardı özellikle de Avril'de.. Avril hala Chuck'a yanaşmanın bir yolunu deniyordu ve sonunda aklına bir şey geldi...
- Chuck hayatım şu striptizci parçasını bıraksan da içkilerimize devam etsek dedi...
Chuck buna sinirlenmişti... Blair'in yaptığı hareket ona kaçsa da yine de sevgilisine böyle bir şey denmesini kabul edemiyordu... Blair'e döndü. Blair'den bir laf, bir kızgınlık iafdesi bekliyordu, fakat Blair gayet sakin bir şekilde Chuck'a döndü;
- Evet tatlım bayan haklı beni bırak da ben senin o çok sevdiğin kız modeline geri döniyim..
Chuck Blair'in bu davranışına iyice sinirlenmişti.. Ondan hep sakin olmasını beklerdi ama şu anda bu sakinlik onu deliye döndürmüştü... Ne yapçağını şaşırmıştı... Bir yanda güzel ve seksi Avril diğer yanda deliler gibi sevdiği ailesini karşısına alarak ilişkisini yaşadığı sevgilisi Blair vardı... Blair Chuck'tan kurtulmaya çalışıyordu ama Chuck buna izin vermiyordu.. Blair debelndikçe Chuck iyice kızıyordu ve Blair'in onun sınırını zorladığını düşünüyordu. Ve dayanamayarak;
- YETER ARTIK BLAİR!!! KES ŞUNUU!!! DUR ARTIK YERİNDE SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ BİLİYOSUN SENİN İÇİN AİLEMİ KARŞIMA ALDIM BEN.. AMA BEN ŞU ANDA KARŞIMDA DURAN BLAİR'E AŞIK DEĞİLİM... BEN SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN SEVİYORUM... diye bağırmaya başladı... | |
|
| |
Chuck Bass Vampir
| Konu: Geri: -------------Bar--------- Ptsi Tem. 06, 2009 11:13 pm | |
| Blair bu sözleri duyduktan sonra yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu farkına varmasına neden oldu.Chuck böyle şeyler söylemek istemezdi ama blair onun sınırlarını zorlamıştı.Blair;
-Chuck çok üzgünüm tatlım
-Üzgün olman bence bu yaptıkların için geçerli bir açıklama değil.
-Ama hayatım sen suçsuzmusun
-Evet suçluyum,benim bir bakışmam bir sohbetim bu kadar olay olmamılıydı.
-Benim kıskanç birisi olduğumu biliyorsun
-Ama kıskançlığın sayesinde ''STRIPTİZCİ'' lafını bile duydun blair
-üzgünüm
-Tamam aşkım bu konu burda kapandı.Hiç yaşanmadı say.
Chuck ilk defa blair la bu kadar sert bir konuşma biçimine girmişti.Onun sevdiği blair masalarda dans eden blair değil chuck la beraber bir ömür yaşamak isteyen blair dı.
Chuck çözmeye çalışyordu.''Acaba suç bendemi''
''kesinlikle hayır!Suç hiçbir zaman bende olmadı olamaz. ''
Blair'ın gözleri doldu.
Chuck seni seviyorum tamammı!Burda yaptığım herşeyi kıskandığım için yaptım,seni delicesine sevdiğim için anlıyormusun beni.
Chuck'ı bu sözler derinden etkilemişti.İçerisi çok sıcak olmuştu.Müziğin sesi sonuna kadar açıldı.Chuck aynı zamanda iyi bir dansçıydı.Tüm zamanların dansını bilirdi.70',80',90'ların.Ve çıktı sahneye Adeta herkesi büyülüyordu.
Sanki kimse cesaret edemiyordu yanına yaklaşmaya.Sanki ateşten bir çember onun etrafında dönüyordu.Işıklar kapandı.Eğlence doruk noktasına ulaştı.Havadan gelen köpükler Chuck'ı daha çok coşturdu.
Blair güzel dans edemediği için blair yerine partinin eğlenceli kızları kaplamıştı etrafını.Chuck;
-Blair tatlım eğleniyorsun değilmi
-Blair;evet hayatım(alkış tutarak)
-Chuck aldı eline bir şişe içki dans etmeye devam etti.
-Blair ise onu izlemekle yetiniyordu
-Chuck özel gücüyle havadaki lambalrın yerlerini değiştiriyodu.Ama insanlar bunu ışık gösterisi zannediyorlardı. ---------------------------------SON------------------------ | |
|
| |
| -------------Bar--------- | |
|