TWİLİGHT^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TWİLİGHT^^

!..Burada Aşk ve Heyecanı Beraber Yaşayacaksınız..!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

--------------SALON-------------------

3 posters
YazarMesaj
Chuck Bass
Vampir
Vampir
Chuck Bass

--------------SALON------------------- Empty
MesajKonu: --------------SALON-------------------   --------------SALON------------------- Icon_minitimePaz Tem. 05, 2009 1:06 am

--------------SALON------------------- DSC_0238-pd-living-room

RP SERBEST...!
Avril Lavigne
Vampir
Vampir
Avril Lavigne

MesajKonu: Geri: --------------SALON-------------------   --------------SALON------------------- Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 6:56 pm

Avril,Edward'la barıştıktan sonra ona sevgisini ilan ettikten sonra en yakın arkadaşı Blair'ı düşünmeden yapamadı.Sonuçta Blair ,Chuck'ı seviyordu ve Chuck'ta Blair'ı.Onlar birbirlerina deli gibi aşıklardı.Avril onların arasını bozamazdı ve Edward'ı gerçekten çokk hem de çokkk seviyordu.Bu yüzden en yakın arkdaşı Blair'dan özür dilemek için Blair'ın evine gitmeye karar verdi.Hazırlandı,Blair'ın Avril'a aldığı elbiseyi giydi ve evden çıktı.Yolda giderken bir pastanenin önünde durdu ve Blair'ın çok sevdiği çikolatalı bir pasta aldı.Evet Blair'ın malikanesine gelmişti,arabasını parketti ve arabadan indi.Kapıyı çaldı:

-Taakk taakkk...
İçeriden ;
-Kim o??? diye ses geldi.
Bu Blair'ın sesiydi.Avril,Blair'ın sesini duyunca mutlu oldu;çünkü onu çok seviyordu.Blair kapıyı açınca karşısında Avril'ı gördü ve suratı bembeyaz oldu,şaşırdı.

-Beni içeri davet etmiycek misin,Blair????
-Buyur,hoşgeldin.Salona geç.
Blair hala şaşkındı.Avril ise bir an önce konuşmak ister gibi sabırsız bir haldeydi ve bu yüzden direk konuya girdi.
_Blair,sen benim en iyi arkadaşımsın.Seni çok seviyorum.Tamam ,aramızda birkaç tatsız olay yaşanmış olabilir;ama ben artık Chuck'ı sevmiyorum ,size onunla mutluluklar dilerim.Ben gerçek aşkımı buldum yani Edward'ı.Ve seni de kaybetmek istemiyorum...
Blair Waldrof
Vampir
Vampir
Blair Waldrof

MesajKonu: Geri: --------------SALON-------------------   --------------SALON------------------- Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 7:23 pm

Blair çok yumuşak kalpliydi, ama Avril onun canını gerçekten çok yakmıştı. Çünkü Blair'in hayatındaki en değerli kişiden birine, Chuk'a, göz dikmişti. Onunla birlikte olmak istemişti. Bu ona Avril'in bi ihaneti gii geliyordu. Avril'in bu sözleri onu yumuşatmıştı ama yine de yüzünün beyazlığı hala gitmemişti, hala çok şaşkındı.

- Bak Avril seni ne kadar sevdiğimi, değer verdğimi biliyorsun. Ne de olsa seni vampir yapan kişi de benim, en yakın arkadaşın da ama senin benim karşıma geçemen çok şaşırttı ve çok kırdı beni.. Ben hep seni yanımda bilirdim. Chuk'la mutlu olduğum zamanlarda sen de benimle mutlu olurdun. Seni bir an bile Chuck'a yan gözle bakarken düşünmemiştim ama sen beni yanılttın...

- Ne desen haklısın Blair. Bi aptallık ettim ama lütfen beni affet. Bak görüceksin herşey eskisi gibi olucak ve artı bir kişi daha gelicek.. Zaten hayatınızda olan bir kişi benim sevgilim olarak yine bizimle birlikte olucak.. Edward!!.. Blair senin hep bi felsefen yok muydu "aşkın için ne olursa olsun dostundan vazgeçme!!" belki durumun karışıklığı bunu engelliyo ama yine de bunu düşünerek beni affet.. Lütfen Blair...

Blair'ın yine yumuşak kalpliliği ön plandaydı. Chuk bu yüzden ona hep "polyanna" derdi ama o böyle mutluydu.. Ve bu polyanna tarafı onun Avril'den kopmasına izin vermiyordu. Ve gözleri yine yaşlarla dolmuştu, boğazına bir yumru kitlenmişti. Ne yapıcağını bilemiyordu ama Avril'i çok seviyordu ve daha fazla düşünemedi. Konuşamicak haldeydi. Boğazındaki yumru herşeyi engelliyordu. Konuşursa ağlamaya başlayabilirdi. Ve Avrilin boynuna atladı. Avril buna çok sevinmişti...

-İşte benim Blair'im.. Beni affettiğin için çok teşekkür ederim Blair emin ol bir daha bunların hiçbiri olmicak...

Blair bu konuyu daha fazla konuşmak istemiyordu ve bu yüzden konuyu değiştirdi...

- Alçak Edward bana hiçbirşey söylemedi.. Ee sen anlat bakalım Edwardla yani ne biliyim işte nerden çıktı? nasıl oldu?...
Avril Lavigne
Vampir
Vampir
Avril Lavigne

MesajKonu: Geri: --------------SALON-------------------   --------------SALON------------------- Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 7:36 pm

-Biliyosun ki tatsız oalydan sonra Edward'ı bara davet ettim ve ona şarap ikram ettim derken Edward'ı sevmeye başladım.Daha doğrusu o bana düşünclerini açıkladı.Ben de onu sevmiyor değildim;ama o zamanlar kalbimde ve aklımda chuck vardı.Biz Edward'la kavga dövüş seviştikten sonra ikimizinde birbirimize ait olduğunu anladık.Ve ben gerçekten Edward'ı çookk ama çokkkk seviyorum.

-Buna çok sevindim.Ben de sizi biribirinize çok yakıştırıyorum.Ama zannetme ki Chuck'tan vazgeçtiğin için seviniyorum,ben gerçekten de seni en yakın arkadaşım olarak tanıyorum ve sonsuza denk bu böyle olacak;bu yüzden senin mutluluğun benim, benim mutluluğum senin mutluluğundur.

Avril,bu konuşmadan sonra o kadar çok mutlu oldu ki çünkü;hem yeni aşklara yelken açmıştı hem de en yakın arkadaşını kaybetmemiş yeniden kazanmıştı.

Blair'da Avril kadar mutluydu , her ne kadar Avril'a Chuck'tan vazgeçtiği için sevinmedim desede biraz da olsa bunun mutluluğu vardı içinde.
Ama Avril'ı da yeniden kazandığı için çok mutluydu...

-----------------------------SON-------------------------------------

--------------SALON-------------------
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» -------------Salon---------------------------
» ------------------Salon*------------------------------
» Salon~~//~~