Avril,Edward'la barıştıktan sonra ona sevgisini ilan ettikten sonra en yakın arkadaşı Blair'ı düşünmeden yapamadı.Sonuçta Blair ,Chuck'ı seviyordu ve Chuck'ta Blair'ı.Onlar birbirlerina deli gibi aşıklardı.Avril onların arasını bozamazdı ve Edward'ı gerçekten çokk hem de çokkk seviyordu.Bu yüzden en yakın arkdaşı Blair'dan özür dilemek için Blair'ın evine gitmeye karar verdi.Hazırlandı,Blair'ın Avril'a aldığı elbiseyi giydi ve evden çıktı.Yolda giderken bir pastanenin önünde durdu ve Blair'ın çok sevdiği çikolatalı bir pasta aldı.Evet Blair'ın malikanesine gelmişti,arabasını parketti ve arabadan indi.Kapıyı çaldı:
-Taakk taakkk...
İçeriden ;
-Kim o??? diye ses geldi.
Bu Blair'ın sesiydi.Avril,Blair'ın sesini duyunca mutlu oldu;çünkü onu çok seviyordu.Blair kapıyı açınca karşısında Avril'ı gördü ve suratı bembeyaz oldu,şaşırdı.
-Beni içeri davet etmiycek misin,Blair????
-Buyur,hoşgeldin.Salona geç.
Blair hala şaşkındı.Avril ise bir an önce konuşmak ister gibi sabırsız bir haldeydi ve bu yüzden direk konuya girdi.
_Blair,sen benim en iyi arkadaşımsın.Seni çok seviyorum.Tamam ,aramızda birkaç tatsız olay yaşanmış olabilir;ama ben artık Chuck'ı sevmiyorum ,size onunla mutluluklar dilerim.Ben gerçek aşkımı buldum yani Edward'ı.Ve seni de kaybetmek istemiyorum...