TWİLİGHT^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TWİLİGHT^^

!..Burada Aşk ve Heyecanı Beraber Yaşayacaksınız..!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

-------------Cafe----------

2 posters
YazarMesaj
Chuck Bass
Vampir
Vampir
Chuck Bass

-------------Cafe---------- Empty
MesajKonu: -------------Cafe----------   -------------Cafe---------- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 9:41 pm

Chuck sabahın ilk ışıklarına gözlerini açtı.Bugün çok güzel bir gün olacaktı.Chuck yüzünüyü yıkamaya gitti.Kahvaltısını yaptı.Bugün Blair ile Cafede buluşacaklardı.Chuck giyindi,saçlarını yaptı.Arabasını garajdan almaya gitti.Arabasını aldı.Cafeye doğru yol aldı.Cafeye giderken sokaktaki çiçekçiden bir demet gül almayıda ihmal etmedi.Chuck cafenin otoparkına arabasını park etti.Gittikleri cafe çok duyulmamış genellikle gençlerin bulunduğu bir cafeydi.Chuck güneş gözlüğünü büyük bir havayla çıkardı.Etraftaki bütün kızlar ona bakıyordu.Ama Chuck'ın aklı blair'dan başka bir kızı düşünemiyordu.Chuck cafenin içine göz gezdirdi.Blair daha gelmemişti.Chuck denize karşı bir masaya oturdu.Ve Blair'ı beklemeye başladı.O anda garson geldi.

-Ne alırdınız?
-Saol şimdilik birşey almayayım.Bir arkadaşımı bekliyorumda
-hmm tamam.

Aradan beş dakika geçmemiştiki;Chuck'ın eski sevgilisi karşı masaya oturdu.Chuck içinden dua etmeye başladı.''Tanrım ne olur Blair geldiğinde eski sevgilim bizim masamıza gelmesin'' Çünkü Blair beni dişi sinekten bile kıskanıyor.Chuck onları düşünürken cafenin kapısında Blair'ı gördü.
Blair Waldrof
Vampir
Vampir
Blair Waldrof

MesajKonu: Geri: -------------Cafe----------   -------------Cafe---------- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 10:13 pm

Blair içeriye göz attı. Cafe çok kalablık olmadığı için Chuck'ı görmesi çok kolay olmuştu. Kalbi küt kütatarak Chuck'ın yanına hızlı adımlarla gitti... Chuck hemen ayağa kalkıp Blair'i selamladı, gülleri ona uzattı ve öptü.. Sonra Blair'in sandalyesini çekerek yerine otrmasını sağladı ve gülümseyerek nazikçe yerine oturdu.. Chuck'ın eski sevgilisi hala orada oturuyor ve Blaire büyük bi nefretle bakıyordu.. Chuck ile göz göze geldiklerinde de ona sevimlice gülümsüyordu.. Chuck bunu Blair'in görmesnden çok korkuyordu ama yapabilceği hiçbirşey yoktu.. Garson tekrar geldi;
- Buyrun ne arzu ederdiniz efendim?
Chuck nezaketen Blaire döndü;
- Ne alırsın tatlım?
- Cheesecake alıyım canım..
Chuck garsona döndü;
- Hanfendiye bir cheesecake bana da karides lütfen.
Garson masadan uzaklaştı ve Blair Chuck'n dikkatlice biryere baktığını gördü ve hemen arkasını döndü.. Birden gördüğüne inanmadı, arka masadan bir kız Chuk'a gülümsüyor ve göz kırpıyordu.. Blair henüz bilmese de bu kız Chuck'ın eski sevgilisiydi...
Chuck Bass
Vampir
Vampir
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: -------------Cafe----------   -------------Cafe---------- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 10:34 pm

Chuck iyice gerilmişti.Artık dua ediyordu.Garson bir an önce gelse de yemek bahanesiyle konu kaynasa.Chuck nerdeyse tırnaklarını yemeğe başlayacaktı.Ama karizmatik tavırlarından hiç de taviz vermiyordu.Arka masadaki kız göz kırpıp duruyordu.Chuck ta gülümsüyordu.Çünkü asla kızları kıramazdı.Ama Blair onun kafasını her an kırabilirdi.Chuck garsona gelmesi için işaret etti.''Nerde kaldı yemekler'' diye sordu.garson;
-Ama efendim daha 2 dakka bile olmadı.
-''Farketmez'' diye bağırdı
-Ama e-e-efendim
-''şimdi gidebilirsin''dedi chuck
Blair Chuck'ın neden bu kadar gergin olduğunu anlamadı.Yemekler sonunda geldi.Karşı masadaki kız chuckların masasına doğru yaklaştı.O anda chuck;
''Lavabo'ya gitmem gerek tatlım'' deyip ortamdan uzaklaşıp uzaktan 2 kızı izlemeye koyuldu...
Blair Waldrof
Vampir
Vampir
Blair Waldrof

MesajKonu: Geri: -------------Cafe----------   -------------Cafe---------- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 10:59 pm

Chuck olcakları tahmin ettiği için bir yandan kızları izleyip bir yandan da dua ediyordu.. Blair çok sinirlenmişti ve sinirlendiğinde yapabilicekleri düşünülemezdi.. Kız yanına yaklaştığında direk konuşmaya başladı;

- Sen kim olduğunu zannediyorsun?
- Ben Chuck'ın eski sevgilisiyim onu burda tesadüfen gördüm ve eğer sen gelmeseydin Chuck benim yanıma gelicekti.. Çok güzel şeyler yaşanıcaktı..

Kızın söyledikleri apaçık yalandı fakat Blair bu söze daha da çok sinirlenmişti.. Chuck bunu duyduğunda yanlarına gitmeyi düşündü ama Blairin yapıcakları onu korkutuyordu ve olduğu yerde kalmaya devam etti..

- Chuck bana asla öyle bir şey yapmaz yalan söylüyosun..!!!dedi Blair... Ve önünde duran masayı kızın üstüne doğru iktirdi... Blair artık durdurulamicak derecede sinirlenmişti...

- Sen öyle düşünmeye devam et Chuck hala beni seviyo ve beni istio.. Sen bnm Chuck'la yaşadılarımın yarısını bile yaşayıp bizim aramızdaki bağın yarısı kadar bir bağ bile kuramazsın..
İşte şimdi Blair daha fazla sinirlenmeye başladı ve sandalyesini tutup fırlattı.. Kızın eğilmesiyle sandalye cafenin camından dışarı uçtu.. Cam tuz buz olmuştu kız ise bu harekete donarak bakıyordu.. Blair öfkesini kontrol edemeyerek zaten şaşkın olan kıza bir tokat attı ve kavga çıktı.. Chuck hala ne yapacağını bilmiyordu bir o yana bir bu yana volta atıyordu... En sonunda dayanamadı ve kızların yanına koşturdu..
Chuck Bass
Vampir
Vampir
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: -------------Cafe----------   -------------Cafe---------- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 11:18 pm

Chuck olay yerine uzun atladı.Blair'ı tutmaya çalıştı.Öbür kız'ı baya hırpaladı.Chuck sonunda blair'ı kucakladı.Öbür kız cafeden ayrıldı.;
Chuck;
-aşkım böyle birşeye gerek yoktu
-ama hayatım
-Blair haksızsın sus artık
-ama hayatım
-''BLAİR''!!!...
-tamam aşkım yaa sustum.
Blair la chuck oturmaya devam ediyordu.Konu okuldan açıldı.Chuck suratını astı.Chuck çünkü okul hariç her muhabbetten hoşlanıyordu.Chuck blair'ı sinir etmeye uğraşıodu.Blair çok sevimli oluyordu.ta ki...
Blair Waldrof
Vampir
Vampir
Blair Waldrof

MesajKonu: Geri: -------------Cafe----------   -------------Cafe---------- Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 11:53 pm

...karşısında Chuck'ın diğer eski sewglsi sarışın güzel ve seksi kızı görene kadar. Blair birden tekrar kasılmıştı Chuck daha kızı görmediği için ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Blairin baktığı yöne doğru kafasını çevirdi tam karşısında bir eski sevgilisini daha görmüştü.. Kız çok güzeldi ve bakımlıydı.. Beline kadar uzanan altın sarısı saçlarını savurarak içriye girmişti.. Saçları dalgalıydı.. Üstündeki göğüs dekolteli siyah elbisesi ve zarif topuklu siyah ayakkabılarıyla çok seksi görünüyordu.. Asil bir duruşu vardı.. Kızın gözü bir an Chuck'a takıldı, tabii ki Chuck'ın da kıza.. Arada çok sıcak bir bakışma oldu.. Blair de sinirden kızarmaya başlamıştı bile.. Chuck o bakışmada ayağa kalkıp yanına gelen sevgilisini farketmese de Blair'in omzuna dokunuşuyla irkildi.. Gözlerini o güzel sarışından almak istemese de sevgilisine baktı.. Blair'in bu kadar kızgın olduğunu kendine geldiğinde farkettii.. Çünkü Chuck kızı görünce kendinden geçmişti.. Blair bağırmaya başlamıştı..

- Chuck hemen senden bir açıklama bekliyorumm..!!!
- Hyatım olan bir şey yok b-be-ben sadece şeyy...
- Evett..!!

Chuck bir hızla kalkıp lavaboya koşturmuştu.. Şimdi çok daha fazla korkuyordu.. Blair'in sinirleri zaten çok bozulmuştu ikinci bir olay daha yaşamak istemiyordu ama yine de o bakışmadan dolayı çok sinirliydi.. Blair koşarak kafeden uzaklaştı. Chuck sevgilisini yanlız bırakamazdı.. Ona deliler gibi aşıktı. Karşısına çıkan eski sevgilisi yüzünden bu aşka bir son veremezdi ve o da Blair'in peşinden koşturmaya başladı. Chuck kısa bir süre sonra Blair'i yakaldı kolundan tuttu ve kendisine çevirdi

- Hayatım senden çok çok özür dilerim gerçekten elimde olan birşey değildi ben bir anlık şaşkınlıkla... yani ne biliyimm.. anla beni lütfen.. seni çok seviyorum bitanemmm... dedi ve Blair'in cevabını beklemeden Blair'in dudaklarına yapıştı... Blair'in de artık buna karşı koycak gücü yoktu çünkü Chuck'ı kaybedemezdi ve o da şehvetli bir şeklde Chuch'ı öpmeye başladı...

--------------------------- SON ---------------------------

-------------Cafe----------
1 sayfadaki 1 sayfası