TWİLİGHT^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TWİLİGHT^^

!..Burada Aşk ve Heyecanı Beraber Yaşayacaksınız..!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x

4 posters
YazarMesaj
Marishka V. Aleera Félix
Kurtadam
Kurtadam
Marishka V. Aleera Félix

M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Empty
MesajKonu: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 8:10 pm

Ad :Marishka V. Aleera
Soyad: Félix
Uyruk: Amerikan
Ek Dil-ler-: İtayanca - Fransızca - Flamengce - İspanyolca
Spoiler:
~İçten İçe Ben ~

Küçük kahverengi gözlerimi açtığımda , annemin varlığı ve yokluğu arasında gidip gelmişim... Çünkü annem bir vampirmiş ve babam ise kurtadam . Annem , beni yanına alamayacağını yoksa sorun çıkacağını söylemiş çünkü annem ve babam yasak bir ilişki yaşamışlar , evlenmeden ... Eğer annem beni yanına alsaymış , onu sorgulayacaklarmış ve eğer başka birini babam olarak gösterseymiş bu bana haksızlık olurmuş . Bu yüzden annem ne kadar üzülsede , beni bırakmak zorunda kalmış ve gitmiş. Bende babamla birlikte yaşamaya başlamışım ve evet iyi ki babamla yaşamaya başlamışım çünkü ben bir vampir değilim . Bir Kurtadamım ! Kanımda melezlik olsa bile Tanrı beni kurtadamlıkla değerlendirmiş ve bana onların yeteneklerini vermiş .
Félix ailesi, yıllardır soyunu sürdüren bir ailedir. Bu ailenin soyunu devam ettireceklerde devam ediyorlar . Ailemizde annem dışında kimse vampir değildir. Annemde , tam olarak Félix ailesinden değil zaten. Her ne kadar garip bir uyuşmazlık yaşansada , kurtadam ve vampirler aynı şeyin kurbanı ; kader ! Bu yüzden babam hep bana " Sen ileride kurtadam ve vampirleri dost yapacak kişisin , Marishka ! Bunu hissediyorum! " der.. Her ne kadar ben buna pek inanmasamda.

Adımı üç muhteşem güzellikte ve yetenekte olan vampirlerin isimleri verilmiş ; yani Dracula'nın gelinleri... Annem bu isimleri bana uygun görmüş ve bu isimleri istemiş , babam ise kayıtsızca bunu kabul etmiş. Onların aşkının çok büyük olduğunu gayet iyi biliyorum ama anneme olan sinirimi bir türlü yenemiyorum , her ne kadar babam bana bu durumu açıklasada.

Sıcakkanlı ve çekici biriyimdir.. Bunu söylemeyi sevmesemde ,çevremdekilerden etkileniyorum işte..Zeki , biriyimdir. Çalışkan ve mantıklıyımdır . Anlıyacağınız Kurtadam ve vampir'in tüm olumlu yönlerini almış biriyim. Herşeyi konuşarak hallederim . Kavga , savaş sevmememe rağmen zor durumlarda bunları kullanmakta fayda olur . Benimle herkesin anlaşabileceğini düşünürüm , kimi zaman benden çekinenler olsa bile...

~~Dışarıdan Ben~~

Kumral saçlarım , adeta sonbahardan bir kareyi andırıyor . Vücut yapım ise zarif ama atletik . Narin hareketlerim sayesinde kibarlığım her zaman belli oluyor ama gecenin ortasında kendimi bulduğumda dolunayın ritüeli beni narinlikten arındırıyor.

~~ Aşk ve Ben ~~

Pek alakam olmaz diyebiliriz. Aşık olduğum kişiler hep benim zıt yönüm olmasından dolayı kendimi olabildikçe uzaklaştırırım aşktan.. Arkadaşlıklar ile aşkı karıştırırım. Bu yüzden bazen aşktan ciddi derecede korkarım.

İLİŞKİLER
~¨Arkadaşlar¨~

[Herşeyimsin birtanem]
[Dostum]
[Sıradan]
[Olmasada farketmez]
[Selam verdiklerim]

¨~Düşmanlar¨~

[Zararsız]
[Şimdilik iyisin]
[Öldürmemek için zorlanıyorum]
[Kork Benden]

¨~Büyükler~¨

[İdol]
[İyi birisin]
[Sadece bir büyüksün]
[Küçüklerine biraz saygılı olamaz mısın?]
[Büyük olduğun için ses çıkarmıyorum]

~¨ Küçükler ~¨

[Her zaman yanındayım tatlım]
[Ukalanın tekisin]
[Çok rahatsız ediyorsun, uzaklaş]

¨~Aşk¨~

[Off, sen olmayınca gülemiyorum]
[Benim için özelsin]
[Biraz uzaklaş canım]
[Fazla ilgi gösteriyorsun]
[Gözümün ıssırdıkları]
[Eskiden .. ]

Aile'm

[Annem, herşeyim]
[Babam, sadık koruyucum]
[Ablam, birtanem]
[Kuzen]
[Uzak akrabalar]

En son Marishka V. Aleera Félix tarafından Salı Tem. 07, 2009 4:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Hestia Cathy Diggory
Vampir
Vampir
Hestia Cathy Diggory

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 8:19 pm

Ekle, kız. İcons are in my lejant Wink.
Marishka V. Aleera Félix
Kurtadam
Kurtadam
Marishka V. Aleera Félix

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 8:32 pm

İLİŞKİLER
M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x 5675
~ Hestia Cathy Diggory ~
Herşeyim diyebilirim ! Vampir olabilir ama umrumda pek değil . Onunda olmadığından eminim. Yaklaşık 3 yıl arkadaş olsakta en değerli arkadaşım o... Yıllardır edindiğim arkdaşlarımdan daha çok sırrımı biliyor. Çünkü ona inanılmaz güveniyorum.. Onu çok seviyorum her ne kadar gerçek yaşı benden büyük olsada !
[Herşeyimsin , birtanem]
M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Beyonce
~ Thalia Beedle ~
İyi biri... Vampir ! Onu sadece Hestia'dan dinledim , iyi biri olduğunu... Fakat onunla çok çok samimi konuşmalarım olmadı. Olsa ne kadar güzel olurdu.. Irklardan nefret etmeme sebep oluyor bazen . Ama yinede onunla tanışmak istiyorum !
[İyi birisin]

En son Marishka V. Aleera Félix tarafından Perş. Tem. 02, 2009 11:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Hestia Cathy Diggory
Vampir
Vampir
Hestia Cathy Diggory

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 9:17 pm

Beğendim yerimi. Bende ekliyorum fıstık.
Yalnız İcon eklemelisin. Yoksa konuyu kilitlerim hağ.
Marishka V. Aleera Félix
Kurtadam
Kurtadam
Marishka V. Aleera Félix

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 9:58 pm

Sıpoylıra koydum yha , bee kuzeee..
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 10:27 pm

Benideğ ekle Very Happyİcon lejantta xD
Marishka V. Aleera Félix
Kurtadam
Kurtadam
Marishka V. Aleera Félix

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 10:28 pm

Canım , karakterim hakkında kısaca düşüncelerini yaz nereye eklemeliyim ,ona karar vereyim Very Happy
Alice Cullen
Vampir
Vampir
Alice Cullen

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 11:00 pm

Tamam o zaman Very Happy

Sen tatlı görünüşlü fakat kurtadam olduğun için yanına pek yaklaşmıyorum desem yeri. Ama sevdiğim birisisin.
Marishka V. Aleera Félix
Kurtadam
Kurtadam
Marishka V. Aleera Félix

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimePerş. Tem. 02, 2009 11:17 pm

Ekledim seni tatlım..
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x   M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 12:59 pm

benide ekle cnm
https://twilightmovierpg.twilight-mania.com

M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x
1 sayfadaki 1 sayfası