Marishka V. Aleera Félix Kurtadam
| Konu: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Perş. Tem. 02, 2009 8:10 pm | |
| Ad :Marishka V. Aleera Soyad: Félix Uyruk: Amerikan Ek Dil-ler-: İtayanca - Fransızca - Flamengce - İspanyolca - Spoiler:
~İçten İçe Ben ~Küçük kahverengi gözlerimi açtığımda , annemin varlığı ve yokluğu arasında gidip gelmişim... Çünkü annem bir vampirmiş ve babam ise kurtadam . Annem , beni yanına alamayacağını yoksa sorun çıkacağını söylemiş çünkü annem ve babam yasak bir ilişki yaşamışlar , evlenmeden ... Eğer annem beni yanına alsaymış , onu sorgulayacaklarmış ve eğer başka birini babam olarak gösterseymiş bu bana haksızlık olurmuş . Bu yüzden annem ne kadar üzülsede , beni bırakmak zorunda kalmış ve gitmiş. Bende babamla birlikte yaşamaya başlamışım ve evet iyi ki babamla yaşamaya başlamışım çünkü ben bir vampir değilim . Bir Kurtadamım ! Kanımda melezlik olsa bile Tanrı beni kurtadamlıkla değerlendirmiş ve bana onların yeteneklerini vermiş . Félix ailesi, yıllardır soyunu sürdüren bir ailedir. Bu ailenin soyunu devam ettireceklerde devam ediyorlar . Ailemizde annem dışında kimse vampir değildir. Annemde , tam olarak Félix ailesinden değil zaten. Her ne kadar garip bir uyuşmazlık yaşansada , kurtadam ve vampirler aynı şeyin kurbanı ; kader ! Bu yüzden babam hep bana " Sen ileride kurtadam ve vampirleri dost yapacak kişisin , Marishka ! Bunu hissediyorum! " der.. Her ne kadar ben buna pek inanmasamda. Adımı üç muhteşem güzellikte ve yetenekte olan vampirlerin isimleri verilmiş ; yani Dracula'nın gelinleri... Annem bu isimleri bana uygun görmüş ve bu isimleri istemiş , babam ise kayıtsızca bunu kabul etmiş. Onların aşkının çok büyük olduğunu gayet iyi biliyorum ama anneme olan sinirimi bir türlü yenemiyorum , her ne kadar babam bana bu durumu açıklasada. Sıcakkanlı ve çekici biriyimdir.. Bunu söylemeyi sevmesemde ,çevremdekilerden etkileniyorum işte..Zeki , biriyimdir. Çalışkan ve mantıklıyımdır . Anlıyacağınız Kurtadam ve vampir'in tüm olumlu yönlerini almış biriyim. Herşeyi konuşarak hallederim . Kavga , savaş sevmememe rağmen zor durumlarda bunları kullanmakta fayda olur . Benimle herkesin anlaşabileceğini düşünürüm , kimi zaman benden çekinenler olsa bile... ~~Dışarıdan Ben~~Kumral saçlarım , adeta sonbahardan bir kareyi andırıyor . Vücut yapım ise zarif ama atletik . Narin hareketlerim sayesinde kibarlığım her zaman belli oluyor ama gecenin ortasında kendimi bulduğumda dolunayın ritüeli beni narinlikten arındırıyor. ~~ Aşk ve Ben ~~Pek alakam olmaz diyebiliriz. Aşık olduğum kişiler hep benim zıt yönüm olmasından dolayı kendimi olabildikçe uzaklaştırırım aşktan.. Arkadaşlıklar ile aşkı karıştırırım. Bu yüzden bazen aşktan ciddi derecede korkarım. İLİŞKİLER~¨Arkadaşlar¨~
[Herşeyimsin birtanem] [Dostum] [Sıradan] [Olmasada farketmez] [Selam verdiklerim]¨~Düşmanlar¨~
[Zararsız] [Şimdilik iyisin] [Öldürmemek için zorlanıyorum] [Kork Benden] ¨~Büyükler~¨
[İdol] [İyi birisin] [Sadece bir büyüksün] [Küçüklerine biraz saygılı olamaz mısın?] [Büyük olduğun için ses çıkarmıyorum]~¨ Küçükler ~¨
[Her zaman yanındayım tatlım] [Ukalanın tekisin] [Çok rahatsız ediyorsun, uzaklaş] ¨~Aşk¨~
[Off, sen olmayınca gülemiyorum] [Benim için özelsin] [Biraz uzaklaş canım] [Fazla ilgi gösteriyorsun] [Gözümün ıssırdıkları] [Eskiden .. ] Aile'm
[Annem, herşeyim] [Babam, sadık koruyucum] [Ablam, birtanem] [Kuzen] [Uzak akrabalar]
En son Marishka V. Aleera Félix tarafından Salı Tem. 07, 2009 4:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
Hestia Cathy Diggory Vampir
| |
| |
Hestia Cathy Diggory Vampir
| Konu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Perş. Tem. 02, 2009 9:17 pm | |
| Beğendim yerimi. Bende ekliyorum fıstık. Yalnız İcon eklemelisin. Yoksa konuyu kilitlerim hağ. | |
|
| Konu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Perş. Tem. 02, 2009 9:58 pm | |
| Sıpoylıra koydum yha , bee kuzeee.. | |
|
Alice Cullen Vampir
| Konu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Perş. Tem. 02, 2009 10:27 pm | |
| Benideğ ekle İcon lejantta xD | |
|
| |
Alice Cullen Vampir
| Konu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Perş. Tem. 02, 2009 11:00 pm | |
| Tamam o zaman Sen tatlı görünüşlü fakat kurtadam olduğun için yanına pek yaklaşmıyorum desem yeri. Ama sevdiğim birisisin. | |
|
| Konu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x Perş. Tem. 02, 2009 11:17 pm | |
| | |
|
Edward Cullen Vampir
Mesaj Sayısı : 82 Kayıt tarihi : 29/06/09 Yaş : 30 Nerden : Los angeles
| Konu: Geri: M a r i s h k a V. A l e e r a F é l i x C.tesi Tem. 04, 2009 12:59 pm | |
| | |
|