Hestia Cathy Diggory Vampir
| Konu: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Perş. Tem. 02, 2009 3:18 pm | |
| Hestia Cathy Diggory Fiziksel Olarak HestiaUzun siyah saçlar, solgun bir ten, parlak gözler... Bunlar tam anlamıyla Hestia'yı anlatıyor! Her zaman gülümsüyor ve sevimli bir görüntüsü var. Onun masum olmadığını inkar etmek çok zor. Vampirliğin korkunçluğunu, tatlı görünüşünün altında maskelemeyi çok iyi başarıyor.
Ruhsal Olarak HestiaHep neşeli, sevimli ve canayakın biri Hestia. Şakacı, komik ve içten tavırlarıyla her zaman odak noktası olmayı başarabiliyor. Arkadaşlarına çok önem veriyor ve kurtadam,insan,vampir ayrımı yapmıyor. GeçmişiLondra'nın eski bir yetimhanesinde doğdu. Fakat burada kalması kısa sürdü çünkü onu tanıdığını iddia eden garip bir adam tarafından yetimhaneden alınmıştı. Adam, onu vampir yaptığında Hestia 16 yaşındaydı. Adamın yanından ayrılıp Amerika'ya giden bir gemiye bindi ve Washington kentine yerleşti. Bir süre normal bir insan gibi davrandı ve daha sonra Washington'dan ayrılıp Forks kasabasına yerleşti. Hâlâ orada yaşıyor.Bildiği Diller: İtalyanca, Grekçe, Fransızca, Almanca, İspanyolca Yaş:67(16 yaşında görünüyor) Uyruk: İngiliz LejantSevdiklerim -Dost -Kanka -Arkadaş -Tanıdık Sevmediklerim -Şimdilik İyisin -Fazla Kaşınma -Seni Avlayacağım Eklenmek için İcon+Kurgu ile geliniz... | |
|
Marishka V. Aleera Félix Kurtadam
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Perş. Tem. 02, 2009 10:25 pm | |
| İcon var kurgu var .. Hepisi lejantta , bacım.. Ekle beni ! | |
|
Alice Cullen Vampir
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Perş. Tem. 02, 2009 10:29 pm | |
| İcon: Lejantta Kurgu: seninle bir av sırasında tanıştık. Thalia'nın sevdiği nadir küçüklerden birisin. Değerini bil! | |
|
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Perş. Tem. 02, 2009 11:31 pm | |
| LejantMarishka Aleera Félix Hayatımın anlamı, birtanem! Kurtadam olman benim için hiç sorun değil çünkü seni ölesiye seviyorum. Kurtadamları sevmemi sağlayan yegane şeylerden birisin belki de... Ama seninle olmak o kadar keyifli ki, yanından ayrılmak istemiyorum!(Dost) Thalia Beedle Avlanırken tanıştım onunla. Fakat harika bir dost kazandığımı da hemen anladım! Thalia'yla geçen dakikalar çok zevkli ve onunla vakit geçirmeye bayılıyorum. (Dost) Edward Cullen En yakın arkadaşım! Gerçekten çok iyi ve iradeli biri, onun bu özellikleri dost olmamızın temel taşları gibi sanki. Onunla konuşmak çok zevkli. (Dost)
En son Hestia Cathy Diggory tarafından Cuma Tem. 03, 2009 6:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Perş. Tem. 02, 2009 11:41 pm | |
| | |
|
Edward Cullen Vampir
Mesaj Sayısı : 82 Kayıt tarihi : 29/06/09 Yaş : 30 Nerden : Los angeles
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Cuma Tem. 03, 2009 6:29 pm | |
| en yakın arki diyorum başka birşey demiyorum | |
|
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Cuma Tem. 03, 2009 6:33 pm | |
| Ekledim la. İcon'un yoktu bende buldum bir tane xD. | |
|
Alice Cullen Vampir
| Konu: Geri: H e s t i a C a t h y D i g g o r y Perş. Ağus. 06, 2009 3:07 pm | |
| İsim+icon değişikliği anacım xD İcon felen herbişi lejantımda xD | |
|