TWİLİGHT^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TWİLİGHT^^

!..Burada Aşk ve Heyecanı Beraber Yaşayacaksınız..!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

---------------Malikanenin Barı--------------------

2 posters
YazarMesaj
Avril Lavigne
Vampir
Vampir
Avril Lavigne

---------------Malikanenin Barı-------------------- Empty
MesajKonu: ---------------Malikanenin Barı--------------------   ---------------Malikanenin Barı-------------------- Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 6:49 pm

---------------Malikanenin Barı-------------------- 29540

RP İN
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: ---------------Malikanenin Barı--------------------   ---------------Malikanenin Barı-------------------- Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 4:52 pm

Çok sağol avril sayende dinlenmiş oldum.....
Edward avrilin evine gelmişti.aklı karışıktı doğrusu gecenin bir yarısı tek başlarına sadece onlar.Ama hiçte rahatsız olmuyordu avrille olmaktan çok mutluydu.Avril onu evine çağırmıştı belliki yine chuckla alakası vardır.chuckın üzmediği kız kalmadı bu dünyada diye söyleniyordu.Avrila noldu dedi.

-O salak chuck yüzünden aramız bozuldu.
-Salak ama etkileyici olsa gerek seni bile götürebildiyse bara.
-Hayırr sadece özür dileme amaçlıydı.
-Eminisin avril
-Edward nedenini anlayamıyordu fakat iş avrile geline chucka nefretli düşünceerle kaplıyordu.Avrile karşı birşeymi hissediyordu yoksa abilikmi yapıyordu sonuçta 30 yaş küçüğü.Ama bilmiyordu ikisinin elinde şaraplarını yudumluyorlardıı.Edward biraz dolandı.Ve avrile baktı.mini etek asklıl bluz.gerçektense dikkatini çekiyordu ister istemez ama bu blairde olmuyordu.elbetteki bunun sebebini öğreneceki.
https://twilightmovierpg.twilight-mania.com
Avril Lavigne
Vampir
Vampir
Avril Lavigne

MesajKonu: Geri: ---------------Malikanenin Barı--------------------   ---------------Malikanenin Barı-------------------- Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 5:16 pm

Avril, her zamanki gibi çekiciliğiyle erkekleri çıldırtıyordu.Giydiği her kıyafet vücuduna çok yakışıyordu,onu mükemmel gösteriyordu.Edward şu ana kadar hiç kimseye böylesine bakmıyordu.Avril'i çok seviyordu.Avril onu baştan çıkarıyordu.Edward kendi kendine "bu kızda ne var beni böylesine kendine bağlayan" diye düşünüyordu.Sonunda düşüncelerini Avril'a açıklamaya karar verdi,ve Avril'ın elindeki şarap kadehini alıp Avril'ı yanına çekti.Ve başladı konuşmaya.

-AVril,ben senelerdir senin gibi birine sevgiyle bakamıyordum,bu sevgidende öte birşey.

-Aslında ben de senden hoşlanmadım değil.

-Edward ,Avril'dan karşılık görünce Avril'ın dudağına bir öpücük kondurdu...

Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: ---------------Malikanenin Barı--------------------   ---------------Malikanenin Barı-------------------- Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 5:56 pm

Edward adeta rüyalar ülkesindeydi.Ne yaptığını bilmiyorduAcaba doğru birşey mi yapmıştı.Bu onu çok tedirgin ediyordu ki Avril onun dudaklarına yapışıncaya dek.Edward büyüleniyordu.Gecenin karanlığı avrilin dudakarı.

Hiç konuşmuyorlardı.Sadece öpüşüyorlardı.Avril elini edward ın boynuna doladı.Öbür eiyede Edward ın saçlarını tuturyordu.avril müzik açmaya gittiğinde ise edward hala onu izliyordu.Edward saçlarını savurarak arkaya döndü.

Avril 5 metrelik yerden bir atladı edwardın kucağına !.Edward avril'a zarar vermekten korkuyordu.Bu yüzden avrili kucağından attı.Avril kendine geldi.Sonra barın etrafındaki havuzun kenaında yürürlerken Edward avrili kucağına aldı pistin camını kırıp havuza atladı.

Edward kahkahalar atıyordu.Avri ise edward ı boğmaya çalışıyordu.Avril edward'a su atıyordu.Su savaşına tutulmuşlardı.Avril çok yorulmuştu.Hauzun kearına oturdu.

Edward da onun yanına geldi.Edward avrilin o altın rengi ıslak saçlarını şuyordu.Avrila bakmak bile ona huzur veriyordu

.Edward gömleğini çıkardı.Kenara koydu.Avril edward ın o elmas gibi cildinde elini gezdirmeye başladı.ok soğuktu.pürüssüzdü.Sonra kafasını edwardın o pürüssüz tenine koyarak düşünmeye başladı.
Avril Lavigne
Vampir
Vampir
Avril Lavigne

MesajKonu: Geri: ---------------Malikanenin Barı--------------------   ---------------Malikanenin Barı-------------------- Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 6:17 pm

Avril içinden "acaba gerçekten Edward'ı seviyor muyum? yoksa Chuck'ı unutmak için mi yapıyorum bunları" diye geçiriyordu.Sonra Avril başını kaldırdı ve Edward'a doğru baktı.Onu bir kere daha öptü.Ve onu öperken Chuck'ı öptüğünü düşündüğü için daha şehvetli öpmeye başladı. Avril yine Edward'ın kucağındaydı.. Edward'ın akıl okuma yeteneği olduğunu Avril tamamen unutmuştu.. Kafasında resimler çiziyordu düşünceler geçiriyordu. Edward daha önce Avril'a bu derece çarpıldığı için aklndan geçenleri okumayı düşünmemeişti ama Avril'in şu anda düşündükleri sanki kafasının içinde beğırıyormuş, adeta çığlık atıyormuş gibi geliyordu. Ve sonunda aklını okudu,.. Tabii ki Avril'in aklından geçenler onu deliye döndürmüştü ve Avril'i tekrar kucağından attı. Ama bu seferki düşünce zarar vermkten korktuğu için değil, zarar görmekten korkuğu iindi..

Avril olanları anladı.. Yüzünü gayet sakin, anlamsız tutmaya çalışıyordu ve aklına hiçbir düşünce getirmemeye çalışıyordu.. Bu çk zor birşeydi ama Edwardı arkadaşı olarak da çok sevdiğinden kırmaktan çekiniyordu.. Sesini gayet alçak tutmaya çalışsa da kelimeler ağzından kekeleyerek çıkıyordu;

- Edward b-be-ben gerçekten ne diceğimi bi-bilemiyorum.. Benim kafam çok çook karışık. Şuan bana ne desen haklısın ama beynim bu kadar allak bullakken seni kırmaktan korkuyoru.. Duygularımdan i-inan hiç emin değilim. Sana karşı boş değilim evet, ama Chuck'ı da unutamıyorum, Blair'i kıskanıyprum hemde çok.. Şu an ya seninle onlar gibi olmaya çalışıyorum ya da kendimi avutmaya çalışıyorum... Ama bunları yaparken arada senin kalmanı istemiyorum...
Edward Cullen
Vampir
Vampir
Edward Cullen

MesajKonu: Geri: ---------------Malikanenin Barı--------------------   ---------------Malikanenin Barı-------------------- Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 6:40 pm

Edward hemen gömleğini giyd.Kendini hiç bu kadar aşağıanmış hissetmiyordu.Sevdiği kız onun en yakın arkadaşı Chuck'ı seviyordu.
''Neden hep chuck?Niye?Niye btün kızlar onunla.

Ama dostluğuna saygısı vardı.Chuck onu kardeşi gibi görüyordu.Ama edward ne yapıcağını bilemiyordu.Edward daha evden çıkmamıştı.Askında kesin birşeyde sölemedi.

Avril ondan hoşlanıyordu.Ama chuck'ı seviyordu.Edward bu olaya karşı evden ayrılmayı düşündü.Edward hızlı adımlarla evden ayrılıyordu.Avril;

-Edwaaaard!!

Ama edward yanıt vermedi bileavril onu kullanmıştı.Bunun hesabını ödeyecekti edward.İntikamını alacaktı.avrilden ama şimdi zamanı değildi.Belkide avril onun için chuck'ın arkadaşı olarak kalmalıydı.

Edward göz yaşlarına hakim olamadı.Küçük düşürülmüştü.Sevmediği bi kzı onu kullanmıştı.Edward bunu kaldıramayacktı.Bi an avril'ı öldürmeyi düşündü.

Ama chuck' üzecekti.Edward avrilin yanına gitti son kez.Avril'a çok güçlü bir tokat attı.Avril karşılık veremedi bile.Edward;
kendiden utanıyrum senin kadar ucuz bir kız için değmezmiş dedi ve bir daha tokat attı.Ve oradan hemen uzaklaştı.

---------------------------SOn_----------------------------

---------------Malikanenin Barı--------------------
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ---------------Malikanenin Balkonu--------------------
» ------------------- Malikanenin Koridoru -------------------
» ------------------- Malikanenin Bahçesi -------------------
» ------------------- Malikanenin Banyosu -------------------
» ------------------- Malikanenin Jakuzisi -------------------